Murah . Selesa . 24jam

Nak Sewa Kereta?

Kereta sewa termurah di Bangi, Kajang & Lembah Klang ! Sewaan Kereta Mengikut Harian , Mingguan , Bulanan dan Juga Tahunan dengan Kadar yang murah !

Satu-satunya syarikat yang menyediakan Kereta Sewa FULLY MODIEFIED di Malaysia  (Tinted|Cantik|Wangi|Sportrim|FullBodykit|AndroidPlayer)

KELEBIHAN Kereta sewa termurah

Bangi . Kajang . Puchong . Nilai . Cheras . KL

Perkhidmatan 24 jam

Kereta Baru, Bersih & mODIEFIED

Harga Murah

Penghantaran ke lokasi

Jimat Minyak

Mesra Pelanggan

Cara untuk menyewa kereta

Sewa kereta semudah 1, 2, 3 (5 Minit sahaja)

Pilih Kereta

Pilih kereta pilihan anda dari senarai kereta kami.

Whatsapp Kami

Whatsapp kami untuk booking tarikh atau membuat pertanyaan.

Penghantaran kereta

Penghantaran kereta akan dibuat mengikut tarikh yang anda tetapkan.

Apa kata pelanggan kami?

KELEBIHAN SEWAAN PAKEJ GSK PREMIUM

LANGGANAN SEWAAN SECARA MINGGUAN / BULANAN / TAHUNAN

SERVICE

Service di jaga rapi oleh panel dan percuma.

24 KHIDMAT PELANGGAN

Selama sewaan kereta jika berlaku apa-apa akan di bantu oleh syarikat walau dimana jua.

ROADTAX & INSURANS

Selama sewaan Roadtax dan juga insurans percuma.

PENUKARAN MODEL

Boleh membuat penukaran model lain dan secara percuma.

Wheel & Tyre

Tayar juga Sportrim akan dipastikan sentiasa berada dalam keadaan baik.

KERETA FULLY MODIEFIED

Kereta cantik dan smart seperti memandu kereta sendiri.

MEMPUNYAI PELANGGAN YANG MENYEWA LEBIH 8 TAHUN (LANGGANAN BULANAN) & JUGA SECARA TAHUNAN
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

1 week ago

Kereta Sewa Murah Bangi Kajang
Selesai penyerahan kereta Perodua Axia baru kepada customer kita ni. Terkejut min bila sis ni sewa kereta dengan tujuan nak rasa bawa kereta baru ni. Katanya nak servey2 juga untuk beli kereta baru. Minggu depan nak sewa kereta lain pula. Bagus customer ni. Min suka 😊..Kami akan cuba memberikan service yang terbaik buat anda ☺️..✅ Service 24jam.✅ Kereta baru dan bersih.✅ Harga yang murah.✅ Jimat Minyak.✅ Mesra Pelanggan ☺️...Nak kereta sewa murah ? whatsapp kami segera tempah tarikh anda ☺️..linktr.ee/glesewakeretalinktr.ee/glesewakeretalinktr.ee/glesewakereta.#studentupm #studentuniten #keretasewakajang #carrentalserdang #keretasewa #keretasewakl #keretasewaukm #keretasewabangi #keretasewawangsamaju #keretasewaampang #keretasewamurah #keretasewakualalumpur #keretasewacheras #keretasewacybernetickl #hondacity #seksyen3bangi #carrentalcheras #CarRentalMalaysia #carrentalselangorkl #carrentalputrajaya #carrentalklia #keretasewabalakong #keretasewaserikembangan #keretasewaupm #keretasewauniten #keretasewabukitjalil #keretasewaklia #keretasewaputrajaya #keretasewaupm #TerminalBersepaduSelatan ... See MoreSee Less
View on Facebook
Boss ni makin lama makin pening min tengok. Rambut dah beruban. Min perati je sampai tersalah kereta nak promote 😅 Tak apa boss. Yang penting bantu kami promotekan kerete2 cantik GSK ye. Hihihi 🤭 Jom sesiapa nak sewa Honda Civic “Toyol” GSK boleh WhatsApp team kami segera. 😉..Kenapa perlu modify lawa2 🔥. Supaya anda boleh bergaya tanpa orang rasa kereta yang anda pakai adalah kereta sewa ! ☺️..Kami akan cuba memberikan service yang terbaik buat anda ☺️..✅ Service 24jam.✅ Kereta baru dan bersih.✅ Harga yang murah.✅ Jimat Minyak.✅ Mesra Pelanggan ☺️...Nak kereta sewa murah ? whatsapp kami segera tempah tarikh anda ☺️..linktr.ee/glesewakeretalinktr.ee/glesewakeretalinktr.ee/glesewakereta.#studentupm #studentuniten #keretasewakajang #carrentalserdang #keretasewa #keretasewakl #keretasewaukm #keretasewabangi #keretasewawangsamaju #keretasewaampang #keretasewamurah #keretasewakualalumpur #keretasewacheras #keretasewacybernetickl #hondacity #seksyen3bangi #carrentalcheras #carrentalmalaysia #carrentalselangorkl #carrentalputrajaya #carrentalklia #keretasewabalakong #keretasewaserikembangan #keretasewaupm #keretasewauniten #keretasewabukitjalil #keretasewaklia #keretasewaputrajaya #keretasewaupm #terminalbersepaduselatan ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

Kereta Sewa Murah Bangi Kajang
Ramai tak tahu kelebihan Honda City ni macam mana. Meh min cerita sikit.. Jimat Minyak, Pemanduan Mantap, Interior Simple & Eligent, yang paling penting..Awek boleh dapat ramai 😂 Gurau je 🤪..Kenapa perlu modify lawa2 🔥. Supaya anda boleh bergaya tanpa orang rasa kereta yang anda pakai adalah kereta sewa ! ☺️..Kami akan cuba memberikan service yang terbaik buat anda ☺️..✅ Service 24jam.✅ Kereta baru dan bersih.✅ Harga yang murah.✅ Jimat Minyak.✅ Mesra Pelanggan ☺️...Nak kereta sewa murah ? whatsapp kami segera tempah tarikh anda ☺️..linktr.ee/glesewakeretalinktr.ee/glesewakeretalinktr.ee/glesewakereta.#studentupm #studentuniten #keretasewakajang #carrentalserdang #keretasewa #keretasewakl #keretasewaukm #keretasewabangi #keretasewawangsamaju #keretasewaampang #keretasewamurah #keretasewakualalumpur #keretasewacheras #keretasewacybernetickl #hondacity #seksyen3bangi #carrentalcheras #carrentalmalaysia #carrentalselangorkl #carrentalputrajaya #carrentalklia #keretasewabalakong #keretasewaserikembangan #keretasewaupm #keretasewauniten #keretasewabukitjalil #keretasewaklia #keretasewaputrajaya #keretasewaupm #terminalbersepaduselatan ... See MoreSee Less
View on Facebook

Nak Sewa Kereta?

WhatsApp kami sekarang untuk menempah tarikh pilihan anda!

Copyright © 2024 GSK Sewa Kereta Termurah by GSK Service & Tour Sdn Bhd

Scroll to Top
Perlukan Bantuan?